Валентин Велчев пя на 100-те най-красиви жени във Вселената ВИДЕО

Младият певец Валентин Велчев пя на 100-те най-красиви жени във вселената. Той бе специален гост на финала на световния конкурс Mrs Universe, който се проведе за първи път у нас в Националния дворец на културата в София. Заради участничките от пет континента, любимецът на няколко поколения избра да изпълни чуждоезичните си хитове, с които направи революция в българския фолклор.

Носителят на наградата „Певец на годината 2021“ за дебют откри рецитала си с английската версия на дайчовото хоро, дало заглавие на първия му самостоятелен албум „Аз съм Валентин“ – “I am Valentin“. А след това изпя на испански език македонското ширто, с което стартира кариерата си на голямата сцена – „Пирински орли“, донесла и първа му награда от фестивала „Пирин фолк“ в Сандански през 2019 г. – “Águlias de Pirin”.

Изпълненията му бяха съпроводени от момичетата от Танцов колектив „Вангелов“, с хореограф Рангел Вангелов, с които Валентин Велчев работи успешно от 2 години, след като снимаха за първи път заедно видеоклипа на песента от „Пирин фолк 2021“ – „Наздраве“. Музикантът бе посрещнат с бурни аплодисменти от интернационалната публика, но появата му на сцената стартира със забавен фал.
Водещата на церемонията Мариана Маринова, носителка на титлата „Мисис България 2007“ и вице „Мисис Вселена“, го обяви като Вълчев вместо Велчев, а по-късно зад кулисите тя обясни, че точно в този момент се е откачила една от обеците, паднала е в огромното й деколте и това я е разконцентрирало за момент.
Докато Вальо обираше финалните овации, красавицата се поправи с точната гласна във фамилията му. Победителка в 45-ото юбилейно издание на конкурса стана Елена Максимова от Удмуртия, а четирите подгласнички са: Амбър Уан от Виетнам, Естер Супа от Венецуела, Зоя Шейх – Индийски океан и Сео Юн Чой от Северна Корея. Председател на журито и организатор на събитието е Меги Савова / Mrs Universe Ltd./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нещо лошо се случи с Галена, отмени участията СНИМКА

Поп фолк звездата Галена стресна сериозно феновете си, след като се наложи непредвидено да отмени две скорошни участие. Причината не е никак хубава и няма как да не предизвика реакции. Миналият четвъртък изпълнителката е имала участие в хитов нощен клуб в столицата, но малко след края на участието си, не […]

Subscribe US Now