Юлиан Вергов пак стресна всички със СНИМКА от болницата

Визитите на актьора Юлиан Вергов в болницата зачестиха. Преди десетина дни той претърпя операция, а сега отново стресна последователите си с кадър от болничното звено. 

На кадъра се вижда, че Вергов има проблеми с дясното коляно, което е оперирано в началото на тази година. А сега му се налага да се пази и да ходи системно на рехабилитация. 
Операцията на Юлиан Вергов е успешна, но ще трябва доста да се пази през следващите няколко седмици. Лекарите го уверили, че до няколко седмици ще може да се върне към предишния си начин на живот и да възобнови разходките в планината. 

Припомняме, че наскоро Вергов се появи с медицинска шапка за еднократна употреба и облечен в престилка в болницата. Вергов пусна усмихнато селфи, на което пише: “Всичко вече е 6!”. Актьорът всъщност трябвало да се подложи на интервенцията още през септември – октомври, но програмата на театрите вече била готова и той нямало как да отменя представления.
Обичаният актьор обича да споделя с последователите си в Инстаграм такива лични неща от ежедневието си, но все още никъде нищо не е казал за случая с актрисата Диана Димитрова. Тя показа шокиращи кадри отпреди пет години, на които е пребита като куче. Според твърденията й, колега от сериала “Откраднат живот” я е пребил на снимачната площадка. 
Според някои медии и актьори от сериала, Димитрова визира Вергов, с когото имали интимна връзка по онова време. Прокуратурата се самосезира и в момента се води разследване, но Вергов не е обелил нито дума по случая./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Новите провокации на дъщерята на Мадона

Лурдес Леон обича провокациите. В което всъщност нищо странно, предвид че дъщеря на Мадона. В момента 26-годишната Лурдес прекарва времето си на Каймановите острови, където се е отдала на почивка и топли емоции заедно със своята близка приятелка Eartheater. И, разбира се, не пропуска да направи своите последователи в социалните […]

Subscribe US Now