Майкъл Джордан и Леброн Джеймс в спор за най-добрата текила

Фенове на баскетбола едва ли някога ще достигнат до консенсус по въпроса, който ги измъчва от години. А именно: Кой е по-добър – Майкъл Джордан или Леброн Джеймс?
И двата лагера имат привърженици, разбира се, които имат своите аргументи. Но едно е сигурно – и двамата са много успешни не само баскетболисти, но и бизнесмени.
И Джордан, и Джеймс са инвестирали парите си в не едно и две начинания, като едно от тях е текилата. Въздушния притежава Cincoro, докато Краля – Lobos 1707. Оказва се, че и между теклите им има спор коя е по-добра, но той много скоро ще бъде решен.
От Boardroom разбираме, че Cincoro и Lobos 1707 не само са участвали в World Spirits Competition в Сан Франциско, но и са достигнали до финал в категорията за най-добра текила репосадо.
Cincoro Reposado струва 114 долара и е отлежавала между осем и 10 месеца в американски барици от уиски в специална подземна изба. От Boardroom твърдят, че след дегустация ще усетим нотки на ванилия, подправки и препечен дъб. 
Оказва се, че до момента текилата на Майкъл Джордан досега не е губила на финал. От другата страна тази година обаче е Lobos 1707 Reposado. Цената ѝ е двойно по-ниска – 51 долара, и съдържа 100% синьо агаве, отлежало за шест месеца в барици от американски бял дъб. Вкусът пък се определя като пикантен, смел и дързък.
В средата на месец юни трябва да разберем кой измежду Майкъл Джордан и Леброн Джеймс ще спечели тази година. Така де, коя от двете текили ще се окаже по-добра, според експертите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg