Стана ясно кой е голият мъж до Койна Русева и защо са се награбили СНИМКА 18+

Тези дни актрисата Койна Русева фрапира обществото с изключително смел кадър от фотосесия. На него тя позира с младия си колега Петър Дочев, а той е чисто гол.

Провокацията им относно отношенията, които ги свързват обаче се оказа творческа идея на дизайнера Едис Пала по повод представянето на новата му колекция  Есен-Зима 2022/23.

“За мен най-голямото вдъхновение, като дизайнер е човекът, за който творя. Още от малък във въображението си създавах образи на хора. Когато говорим за жената Edis Pala, тя за мен е силната жена, безкомпромисната лейди, която само с един поглед ще те “замрази”. Тя е провокативна, неконтролируема, агресивна и много секси. За мен Койна Русева притежава всичко това.

Ако говорим за дизайнера и музата му. Моята муза е Койна Русева. Ако трябва с три думи да я опиша те ще са: интелект, провокация, сила”, обясни по повод избора си младият дизайнер.
Въпреки първото превю на проекта с главни действащи лица Койна Русева и Петър Дочев, останалите кадри представят и модели от колекцията, но не е лишена и нова доза интимност в тон с името на колекцията – Drama. Фотограф на проекта е Георги Андинов, гримьор Алина Манова, а фризьор Кристиян Милев.
Колекцията Drama, черпи своето вдъхновение от 90-те години на миналия век. Експлозията от провокация, стилове, лукс, елегнатност и много Drama. “Киното, модата, фотографията, музиката и изкуството създадоха и възпитаха едно цяло поколение. Със своята работа, те ни разказваха, как трябва света да изглежда, и да се усеща. /show.blitz.bg

Едис Пала

Източник: blitz.bg
Next Post

Пикантно: Азис издаде интимна тайна, проговори за голи снимки на майка си

Азис определено е пълен с изненади и с всеки свой пост прави разкрития за живота си, за които никой не е подозирал. Този път той разкри нещо много интимно за майка си Гергина.  Оказа се, че майка му е получила оферта от шест цифрена сума, за да се съблече гола. […]