Актрисата Даяна Ханджиева показа бременно коремче, а бащата е известен баксетболист СНИМКИ

Палавата актриса, която подлуди всички мъже с участието си във “Фермата”, показа бременно коремче. Даяна Ханджиева обяви щастливата новина навръх своя 30-ти рожден ден. 

Във фермерското шоу направи така, че няколко от участниците да хлътнат по нея и дори да се сбият в нейна чест. В крайна сметка тя обърна внимание на фокусника Данчо и на секси пилота Петър. Носеше се слух, че именно тя е разделила Ники Илиев и Саня Борисова, но след кратък романс отношенията им се обтегнали и скъсали. 

Сега бебето не е от нито един от споменатите мъже. Даяна чака бебе от баскетболиста Кристиян Ставрев, с когото беше разделена по време на “Фермата”. Но решиха да си дадат шанс и изглежда да успели да закрепят пукнатините в техните отношения и да загърбят миналото. 
“Една от “най-духовитите” смешки на мъжете спрямо възрастта на жените е “След 30 спираш да играеш на криеница, ‘щото вече никой не те търси!” Ха ха Joke’s on you. 
Защото тепърва ще играя не само на криеница, ами и на “Как прави кучето?”, “Айде сега една хапка за баба”, “Я, покажи с пръстчета на колко си годинки”, “Нани, нани, бебе” и т.н. Така че плашете 20-годишните с тези смешки, на мен на 30 ми започва вторият живот и нямам търпение”, написа Даяна под снимките с бременното коремче. /show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво има в хладилника на Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу е от известните личности, към които постоянно има интерес. Актрисата дава поводи за този интерес, разбира се. Дали ще бъде пускането на свещ с “аромат на вагина”, или пък някоя гола снимка от сауната – Полтроу знае как да бъде в крак със случващото се. Оказва се, че […]

Subscribe US Now