При какво условие Новак Джокович ще играе на Wimbledon 2024

Новак Джокович се наложи да напусне Roland-Garros с контузия, която не бе никак лека, защото дори се наложи сърбинът да претърпи операция.
Случилото се постави под съмнение участието на Джокович както на Wimbledon, който започва квалификационната си фаза другата седмица, така и на Олимпийските игри 2024.
През последната седмица Новак Джокович сподели няколко снимки и видеа в профилите си в социалните мрежи, от които разбрахме, че се е завърнал към тренировъчния си процес.
Тези дни той дори пристигна в Лондон на кортовете, на които се провежда Wimbledon, и осъществи тренировка. Това вдъхна надежда на всички фенове на тениса, че сърбинът може да вземе участие в третия за годината турнир от Големия шлем.
“Не съм дошъл тук, за да играя само в няколко кръга”, заяви Новак Джокович пред BBC Sport. Тенисистът допълва, че ще участва в Wimbledon, само ако може да играе на своя максимум или близо до него.
“Наистина ще играя само ако знам, че съм в състояние, което е достатъчно добро, за да стигна далеч в турнира и да се боря за титлата, така че това е условието”, разяснява още Новак Джокович.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От Джордж Клуни до Ким Кардашиян - 5 марки, собственост на знаменитости, които доминират в Google

Силата на одобрението на знаменитости в маркетинга е добре известна. Известните личности носят допълнителна информираност и значително повишаване на доверието. Когато известна личност одобри продукт, той незабавно привлича вниманието и печели интереса на потребителите. Хората се доверяват и купуват продукти, свързани с любимите им знаменитости, което води до по-високи продажби и […]

Subscribe US Now