Мартина на Слави го закъса за пари и се принуди да…

Цяло десетилетие по-късно Мартина Огнянова продължава да се облагодетелства от връзката си със Слави Трифонов. Както се казва, 3 години в леглото му – цял живот с портфейла му.

В момента някогашната главна балерина на балет „Магаданс“ отново си е стъпила на краката финансово и това е благодарение на бившия й годеник. Тя разпродава здраво подаръците от него и печели луди пари.
Блондинката все пак не проявява алчност и ги продава на доста занижени цени в интернет. Сандали „Фенди“ например ги е пуснала за 250 лв. чифта, което е много под истинската им стойност. Очевидно целта на Марти е бърза печалба, защото положението с парите не е никак добро, пише “Уикенд”. 

Интересното е, че Мартина не се срамува да разпродава и артикулите, с които е правила секс със Слави. Явно вече не й пука изобщо за него.
Тя е пуснала обувки с 20-сантиметрови токчета, които наподобяват онези от обувките на стриптийзьорките. И до днес се носят легенди, че с Мартина е била не само любовница, но и стриптийзьорка на Слави Трифонов. Слагала си обувки с такива токчета и танцувала гола в скута му.
Сега други жени ще имат възможност да възбуждат мъжете си с тях. Дано при тях има по-голям и траен ефект./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Слави изрита най-доверения си човек, а причината е повече от скандална

Иван Атанасов, познат като Ванката от „Шоуто на Слави“, се намъчил доста тези дни. Култовият зевзек, когато Слави държи под крилото си и дори го направи синоптик м телевизията си, сега получил жесток удар от своя благодетел. Ванката му служил вярно и се превърнал в момче за всичко на Слави. […]

Subscribe US Now