Защо Лиъм Нийсън от отказал да бъде Джеймс Бонд

Откакто стана ясно, че Даниел Крейг вече няма да бъде Джеймс Бонд, всички фенове на франчайза се вълнуват около това кой ще го наследи.
Знаем, че изборът за подобна роля не е никак лесен и изисква доста мислене, затова и все още не знаем кой ще бъде новият Бонд. От едно интервю на Лиъм Нийсън за Rolling Stone разбираме, че преди доста години именно на него е била предложена ролята на Агент 007.
Актьорът казва, че през 90-те години на миналия век на няколко пъти е бил в контакт с Барбара Броколи, която е сред основните продуценти на филмите за г-н Бонд. И тези разговори са били свързани с възможността той да изиграе Джеймс Бонд.
Колкото и да го е блазнела тази възможност обаче е отказал, защото е получил ултиматум от съпругата му Наташа Ричардсън, която почина през 2009 г.
Лиъм Нойсън казва, че тогава тя му е казала, че ако изиграе Джеймс Бонд, то сватба няма да има. Според актьора ултиматумът на покойната му съпруга е бил свързан с факта, че около Бонд винаги има жени и голите сцени в леглото не са никак малко.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Владо Карамазов замени Доминикана и "Сървайвър" със... СНИМКА

Владо Карамазов може и да не е водещ на “Сървайвър” този сезон, но отново прикова погледите и със сигурност коментарите за него са далеч по-положителни, отколкото за заместника му в шоуто – Ваня Джаферович. Новината за рокадата шокира всички, защото никой дори и не подозираше за това. А новият водещ […]

Subscribe US Now