Съветите за секса на Упи Голдбърг

Актьорите явно могат да си дават не само професионални съвети, но и такива за секс, съвсем по приятелски.
В последния епизод от подкаста си Baby, this is Keke Palmer Кики Палмър разкрива малко повече за интимността във връзките си и дори споделя какво са си говорили с Упи Голдбърг по темата.
Кики си признава, че някои части от секса е възприемала като правене на услуга и се е радвала самата тя да доставя удоволствие. В един момент обаче е осъзнала, че това ѝ се отразява депресиращо и ѝ се струва недостатъчно за самата нея.
“Това беше пътуване в опити да разбера какво работи за мен”, казва младата актриса. Тогава тя си спомня и съвета, който е запомнила от Упи Голдбърг, пише E! News.
Кики си признава, че след откровен разговор с Упи се е вслушала в думите ѝ и е започнала да обръща внимание повече на собствените си нужди в секса и да задоволява първо себе си.
Явно съветът на Упи Голдбърг наистина си е струвал. Самата Кики Палмър не крие, че сега се наслаждава на секса и мисли, че е страхотен.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мирослава след "Игри на волята": Не съм разглезена, имах сили за още пет игри!

Мирослава се оказа една от най-харесваните участници в тазгодишния сезон на “Игри на волята”. Въпреки че не успя да стигне до големия финал, брюнетката доказа, че е много издръжлива и борбена жена. “Това е една голяма победа за мен! Искам да пожелая на всички български жени да вярват в себе […]

Subscribe US Now