С какво Джо Манганиело замени София Вергара

Какво прави една жена, когато иска да започне нов етап в живота си? Променя прическата си. А какво прави един мъж в същата ситуация? Сдобива се с нова татуировка. Това, разбира се, е в кръга на шегата, макар че имаме доказателства и за двете твърдения.
Преди около месец София Вергара и Джо Манганиело се разделиха, след като бяха заедно осем години. 51-годишната актриса от “Съвременно семейство” се отдаде на дълга ваканция, последвана от светски събития. 46-годишният актьор от “Професия стриптийзьор” избра друг начин да се справи с раздялата.
Манганиело се сдоби с нова гигантска татуировка на лявата ръка. За нея научаваме от Instagram профила на Рубен Малаян – арменски калиграф, който живее в Ереван. Той е автор на дизайна на татуировката.
“Последната ми работа – до момента най-голямата по размер, “ангел” за Джо Манганиело, който съм сигурен, че ще я носи с гордост”, пише Малаян в публикацията си, която включва и оригиналния надпис на арменски.
Калиграфът благодари и на Серж Танкян – вокалът и един от основателите на рок групата System of a Down, който го е свързал с Манганиело. Кой обаче е татуировчикът не е ясно.
Освен мащабната нова татуировка, и друго нещо прави впечатление в снимката на Джо Манганиело. Той е позирал заедно с Бъбълс – кучето, което със София Вергара отглеждаха заедно, пишат от Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гръцките забавления на Луиза Григорова-Макариев

Макар от месец август да остават само няколко дни, това не означава, че лятото си е отишло и трябва да се сбогуваме с мислите за море. Особено когато морските приключения са ситуирани в съседна Гърция, където почиват не само световноизвестни личности, но родни такива. Като например Луиза Григорова-Макариев и съпругът ѝ […]

Subscribe US Now