Бременна ли е Светлана Гущерова? СНИМКА

Милионерската съпруга Светлана Гущерова пак пося семето на съмнението в последователите си в социалните мрежи с една снимка, в която наглед няма нищо провокативно.

По-бдителните фенове на блондинката обаче, заподозряха, че тя крие, че отново е бременна и ако това е вярно, то Гущерова чака четвъртото си дете.
Светлана Гущерова отиде на гости на Бил Гейтс и показа скандални СНИМКИ

На кадъра, който предизвика по-специално внимание, жената на бизнесмена Христиан Гущеров позира с красив букет свежи лалета, подарени й най-вероятно от мъжа й, а повода засега остава загадка.
Гущерова стана на 35 във Венеция, децата й я разтопиха с този подарък СНИМКИ
“Ехааа, браво, пак бременна”, пише й под поста една фенка, на която Светлана Гущерова все още не е отговорила.
Припомняме, че в началото на годината блондинката стресна сериозно последователите си с кадър от легло в болнична стая. Още тогава не стана ясно какво точно се случва с бившата плеймейтка, нито на какво лечение се е наложило да се подложи. А докато тя внесе яснота, някои вече предположиха, че причината не е задължително да е неприятна, може пък да е свързана с четвъртата й бременност./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Svetlana Gushterova (@svetlanagushterova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Фики Стораро изгуби хиляди след хакерска атака СНИМКИ

Поп фолк звездата Фики Стораро не е в най-хубавия си период, поне що се отнася до социалните мрежи, където иначе е достатъчно активен, особено в последно време.  Наскоро обаче, синът на легендата Тони Стораро е станал жертва на доста нагла хакерска атака, вследствие на която профила му в социалната мрежа […]