Мартина Юрукова вече е тотално неузнаваема, не е за вярване какво направи… СНИМКИ 18+

Мартина Юрукова вече е толкова неузнаваема от корекции, че вероятно и близките й трудно я разпознават или пък вече не помнят каква е била преди тях.

Плеймейтката, която държи на всяка цена да прилича на екзотично Барби, вече е с талия от… 51 см. И дори и да не сте запознати със стандартните мерки за талия, тези сантиметри са ужасно малко.

За сравнение – по време на златната ера на супермоделите в началото на 90-те идеалните мерки, както е добре известно, бяха 90/60/90, като 60 е талията. Сами преценете тези 51 см. на Юрукова дали са достатъчни.
Факт е, че плеймейтката има завидно много хирургически интервенции по себе си. Тя има и първото изкуствено дупе сред родните популярни личности. А отделно и сериозно се поти във фитнес залите – резултатите виждате сами. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Martina Yurukova (@martina_yurukova)

По-любопитното в случая е с какво точно се занимава Мартина Юрукова, когато не е под ножа или във фитнеса. Все още никой не е разбрал до момента, въпреки че наскоро тя сподели, че рекламира продукти, които не използва. Практика, която всъщност е присъща и на почти всички родни инфлуенсъри./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now