Нова бомба в семейството на Сузанита: Баща й се върна при… ВИДЕО

След като наскоро Сузанита и Орхан Мурад завориха томахавката, след като месеци наред бяха в откровено лоши отношения, не си говореха и се обиждала публично по всевъзможни начини, ето че има и още една бомба в семейството им.

Докато се радва на малкото си внуче, което вече може да прегърна заради сдобряването с дъщеря си Сузанитан, Орхан Мурад се събра и с бившата си жена и нейна майка – Шенай, с която също не се разделиха особено цивилизовано.
Неочакван обрат: Сузанита и Орхан Мурад си простиха, тя си призна, че…

Свекървата на Сузанита я остави безмълвна с това, което направи, тя не издържа и… СНИМКИ
Изпълнителят обаче, е рамо до рамо с бившата си само за снимка. В живота и двамата вече имат нови половинки, с които твърдят, че са повече от щастливи. Внучето им обаче, отново ги събра, та дори и само в рамките на личния си празник.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Suzan Murad (@mvradova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Желязната лейди разплака Таралежков в "Мастършеф", след като....

Желязната лейди на “Мастършеф” Даниела Райкова разплака Таралежков с това, което направи. Дори и в най-напрегнатите моменти 35-годишната учителка от Пловдив поддържаше завидно ниво на спокойствие и хладнокръвие, но точно това й изигра жесток номер и накрая се наложи да върне престилката си. Въпреки че Даниела успешно повтори авторската рецепта за патешко […]

Subscribe US Now