Желязната лейди разплака Таралежков в “Мастършеф”, след като….

Желязната лейди на “Мастършеф” Даниела Райкова разплака Таралежков с това, което направи. Дори и в най-напрегнатите моменти 35-годишната учителка от Пловдив поддържаше завидно ниво на спокойствие и хладнокръвие, но точно това й изигра жесток номер и накрая се наложи да върне престилката си.

Въпреки че Даниела успешно повтори авторската рецепта за патешко магре на chef Кустев по време на неговия мастър-клас, тя все пак не успя да се спаси от елиминация. На отборната битка, където трябваше сама да приготви основно ястие за 10 души, кулинарката издаде почти сурово свинско месо и отново не успя да се качи на балкона.
Свалка в “Мастършеф”: Миската Лора върти опашка пред Илиан Кустев от журито 

Така на пловдивчанката й се наложи да се изправи на елиминация, а борбата за оставане в надпреварата се състоеше в приготвянето на класическо френско ястие. “Кордон бльо” някога е било сервирано на рицарите от най-аристократичния рицарски орден във Франция и затова изисква високо ниво на професионализъм.
Божана издаде кой печели “Мастършеф” СНИМКА
Даниела подходи към готвенето с традиционната си самоувереност и дори когато рулото й се отвори в тигана, тя не сметна за нужно да го замени. Тази нейна грешка й коства участието в този сезон на MasterChef.

Chef Таралежков я изпрати с думите: „Никога не се страхуваше да експериментираш. Това ми харесва ужасно много. Ти си вероятно най-стабилния участник в този сезон. Нищо не можа да те разклати психически. Истинска Желязна лейди“, а напускането й се прие емоционално от повечето участници.
Таралежков от “Мастършеф” си отряза косата, причината ще ви изуми СНИМКИ
„Аз съм седма от най-добрите хоби-готвачи в България. Това за мен е огромно постижение и мога да се гордея с всичко, което направих в MasterChef“, заяви Даниела./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Новата рекламна фотосесия на Лурдес Леон, с която отново смело заяви себе си

Лурдес Леон неотклонно следва кариерата си на модел и певица. Амбициозната дъщеря на Мадона върви толкова упорито по стъпките на своята майка, че не бихме се изненадали дори, ако в успее да я задмине. Една от последните изяви на Лурдес е в нова рекламна фотосесия за Coca-Cola. В нея тя […]