Обявиха кои две певици влизат в “Като две капки вода”! Зрители нападнаха едната, защото…

Станаха ясни имената на още двама от участниците в шоуто за имитации „Като две капки вода“. Става въпрос за две певици, едната бивш кадър на Слави Трифонов, а другата известна фолк певица. 

Есил Дюран, Александър Сано, Руслан Мъйнов, Моню Монев и Дарин Ангелов са обявените участници, а клипче издаде още две от имената. В този сезон ще има десет участница, в тайна се пазят последните трима. 
 
Крисия
Във формата се включват Алисия и Крисия.  „Този път Рачков и Геро успяха да уцелят не едно, а цели две съкровища! Крисия и Алисия стават част от сезон на „Като две капки вода“, пише и в профила на предаването в Инстаграм.
 Алисия
Феновете на шоуто очакват с нетърпение появата на Крисия и са убедени в нейния успех, но са разочаровани от избора на Алисия. “Нито е добра певица, нито е актриса. А секс връзките й също утихнаха, така че не виждам с какво ще допринесе за шоуто. Явно тя ще бъде излагацията на сезона”, коментират в мрежата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

И Риана ще става майка

Какво предстои през 2022 г. за Риана? Феновете й биха подскочили от радост при новината за нова музика. Или пък ново червило на Fenty Beauty. Или колекция бельо за Свети Валентин от SavageхFenty. Всички тези неща не са изключени, но Рири има друга новина… През 2022 г. барбадоската дива ще […]

Subscribe US Now