Кой се подигра с крал Чарлз на наградите Еми

“Наследници” беше от големите печеливши в наградите Еми предната вечер. И съвсем основателно – семейната сага на Джес Армстронг се занимава с борбите за власт и подмолните номера в една могъща фамилия, своеобразното кралско семейство в медийния бизнес на САЩ.
Самият Армстронг обаче явно не е голям фен на реалното кралско семейство.
Създателят на “Наследници” и голяма част от актьорите излязоха на сцената, за да получат наградата за най-добър драматичен сериал, а той прие статуетката с доста интересна забележка.
“Голяма седмица за наследниците. Нов крал във Великобритания, както и за нас”, каза Армстронг, който е англичанин. “Е, за нашата награда е имало гласуване, каквото не е имало за принц Чарлз. Не че казвам, че на нас повече ни се полага да сме тук, отколкото на него, където е. Но нека хората да си помислят.”
Очевидно Армстронг не е от най-големите почитатели на монархията и механизмите, по които се определят водещите хора в нея. Тепърва предстои да видим и каква част от държавите от бившата Британска общност ще продължат да подкрепят британската корона и новия крал Чарлз.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко служители съкрати новият крал

Рокадите в английския кралски двор продължават. Страната вече има нови принц и принцеса на Уелс – Уилям и Кейт Мидълтън, а доскорошният принц на Уелс вече е крал Чарлз III, като съпругата му Камила е кралица-консорт. Освен промяната в титлата, Чарлз и Камила сменят жилището си – вероятно съвсем скоро […]