Азис показа видеозон, чака трето бебе ВИДЕО

Краля на фолка Азис отново скандализира всички с новината, че е в очакване на трети наследник. Като доказателство е приложил видеозон на вече оформеното бебче в корема на майката, за чиято самоличност певецът мълчи. 

Под краткото клипче от лекарския кабинет Азис е написал: “Очаквайте скоро. Бебе номер 3” и е сложил интересни хаштагове: “Баща на годината”, “бебе” и т.н. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Azis Online (@azis_online_new)

Явно изпълнителят на “Мотел” се опитва да ни накара да си мислил, че ще става отново баща. Преди време се похвали отново, че е станал баща за втори път и дори показа снимка на мъника. Оказа се, че бебето е на Светлана и Християн Гущерови, с които той е в много тесни приятелски отношения. 
Предполага се, че и в този случай някоя негова приятелка е бременна, а той съпреживява нейното щастие. Не е изключено и след дъщеря си Рая да е решил отново да изпита какво е чувството да бъдеш баща, но по-скоро ще се спрем на варианта с приятелката. А Азис е цар на пиара и много добре знае как от всяка ситуация да извлече максимума ползи за себе си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джонатан Найт от New Kids On The Block за забраната да бъдеш себе си

Последните години се превърнаха във време, което все повече толерира различията между хората. Много публични личности вече говорят открито за своите особености и предпочитания, дори и за своите сексуални такива. Нещо, което допреди само едно десетилетие беше напълно немислимо. Съвсем свободно вече говори за себе си и своя живот и […]