Още една супергеройска глава падна

Месеците октомври и ноември бяха доста радостни за Дуейн Джонсън, защото най-после една от големите му мечти се сбъдна – по кината се завъртя първия самостоятелен филм за Черния Адам.
Но тази радост не продължи много дълго. Първо дойде разочарованието от резултатите в бокс офиса, а след това и несигурността около бъдещето на героя. Тя бе породена от смяната на изпълнителните директори на DC.
Джеймс Гън и Питър Сафран поеха контрола върху супергероите едва през октомври, а вече станахме свидетели на някои доста големи промени. Първата бе, че трети филм за Жената чудо няма да има. Или поне не такъв, какъвто е трябвало да бъде.
След това стана ясно, че Хенри Кавил все пак няма да се завърне в ролята на Супермен. И на фона на тези сътресения преди няколко дни се появиха информациите, че Дуейн Джонсън е спрял да следва Warner Bros. и акаунта на “Черния Адам” в Instagram – нещо, което бе изтъкнато като предвестник на проблеми. Оказа се, че има и защо.
От The Hollywood Reporter разбираме, че промените са засегнали и Черния Адам. В профила си в Twitter Дуейн Джонсън обяви, че е провел разговор с Джеймс Гън. И не, той не е бил особено приятен за актьора.
В резултат на него е станало ясно, че втори филм за Черния Адам на този етап няма да има. Като цяло героят няма да бъде част от първия етап от киновселената, която Гън и Сафран ще започнат да изграждат.
Въпреки тези съкрушителни новини, Скалата пише, че са се договорили да поддържат контакт, за да намерят най-добрия начин, по който Черния Адам да се впише в бъдещето на DC. Всичко това обаче означава само едно – наистина цялата власт в DC е дадена на Гън и Сафран.
Най-малкото защото преди тяхното назначаване Дуейн Джонсън кроеше планове да създаде едно свое кътче в разпокъсаната вселена на супергероите на DC. А там да видим и филм, в който Черния Адам се изправя срещу Супермен.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Шаная Туейн е решила да се снима гола до кръста

Шаная Туейн може и да е 57 години, но далече не се е отказала от провокациите. Последната дойде като част от обложката на сингъла ѝ “Waking Up Dreaming”, който бе пуснат през септември. За нея Туейн позира гола до кръста и не вижда абсолютно никакъв проблем с това. В интервю за […]

Subscribe US Now