Кайли Дженър – гола, мокра и покрита с кал

След като с постовете в Instagram на Кайли Дженър от миналия месец надникнахме към летните ѝ плажни приключения и се порадвахме на секси извивките ѝ по бански, то в първите дни на септември стана ясно, че тя вече се е завърнала към работните си задължения.
В профила си в социалната мрежа риалити звездата е споделила свои снимки от новата кампания на марката Acne Studios за есен-зима 2023. Веднага прави впечатление, че сетовете са наистина смели и не оставят много на въображението.
Част от кадрите, дело на холандския фотограф и режисьор Карлин Якобс, са с много кал, вода и… Кайли Дженър без горнище. На повечето от снимките тя позира с широки дънки с ниска талия, като на една от тях ги е съчетала с изтъркано дънково яке, облечено на голо. На други пък я виждаме гола до кръста, закрила гърдите си с ръце.
За фотосесията Кайли Дженър е мокра, покрита с кал, но определено секси. Явно това е и търсеният ефект, защото като че ли в концепцията на кампанията не е вложена кой знае каква оригиналност.
В прессъобщение, цитирано в InStyle, се казва, че фотосесията показва Кайли “преобразена и разсъблечена, но носеща широки кройки и изтъркани модели от колекцията на Acne Studios есен/зима 2023 г.”
Самата Кайли Дженър пък споделя, че е фен на марката и през последните години се радва да носи техни дрехи. “Тази кампания е една от любимите ми. Обичам да работя с Карлин и ми харесва колко изчистени са кадрите, чиято сила е в директността им”, споделя още риалити звездата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Желязна вдовица и една от най-харесваните ни Мис България се борят за 100 000 във "Фермата" СНИМКИ

Девети сезон на най-патриотичното риалити в родния тв ефир “Фермата” започна и тепърва ще отваря съвсем нова страница в историята на формата. Този път ще бъдат преплетени вечните български традиции и динамиката на модерния свят. Правилата са нови, а сред участниците, които тази година ще се борят за голямата награда […]

Кайли Дженър – гола, мокра и покрита с кал

След като с постовете в Instagram на Кайли Дженър от миналия месец надникнахме към плажните ѝ приключения от лятото и се порадвахме на секси извивките ѝ по бански, то с тези от първите дни на септември стана ясно, че тя вече се е завърнала към работните си задължения.
В профила си в социалната мрежа риалити звездата е споделила свои снимки от новата кампания на марката Acne Studios за есен-зима 2023. Веднага прави впечатление, че кадрите са наистина смели и не оставят много на въображението.
Част от фотографиите, дело на холандския фотограф и режисьор Карлин Якобс, са много кал, вода и… Кайли Дженър без горнище. На повечето от снимките риалити звездата позира с широки дънки с ниска талия, като на една от тях ги е съчетала с изтъркано дънково яке, облечено на голо, а на други пък я виждаме гола до кръста, закрила гърдите си с ръце.
За фотосесията Кайли Дженър е мокра, покрита с кал, но определено секси. Като цяло концепцията на кампанията е такава, но без в нея да е вложена кой знае каква оригиналност.
В прессъобщение, цитирано в InStyle, се казва, че фотосесията показва Кайли “преобразена и разсъблечена, но носеща широки кройки и изтъркани дизайни от колекцията на Acne Studios есен/зима 2023 г.”
Самата Кайли Дженър пък споделя, че е фен на марката и през последните години се радва да носи техни дрехи. “Тази кампания е една от любимите ми. Обичам да работя с Карлин и ми харесва колко изчистени са кадрите, които са силни с директността си”, споделя още риалити звездата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мистериозното хапче, подадено на Алкарас

Карлос Алкарас продължава силното и безкомпромисно представяне на US Open, като уверено върви към финала и евентуалната защита на трофея, който спечели миналата година. Един момент от мача на испанеца от третия кръг на турнира срещу Дан Евънс обаче предизвика сериозни полемики и коментари. В началото на втория сет по […]

Subscribe US Now