Какво се случва с Шон Мендес

В края на миналата година стана ясно, че Шон Мендес и Камила Кабейо са взели решението да се разделят след като бяха заедно над година.
Тогава те казаха, че решението е взаимно и че ще си останат приятели. Но очевидно Шон Мендес все още изпитва проблеми с това да продължи напред. И не визираме само факта, че все още не е във връзка.
В профила си в Instagram изпълнителят обяви, че ще отложи някои от концертите, които му предстоят като част от световното му турне Wonder. Мендес уточнява, че ще си вземе почивка през следващите три седмици, а след това ще даде допълнително информация.
Изпълнителят пише, че е част от турнета откакто е на 15 години и винаги му е било трудно, защото се откъсва от семейството и приятелите си за дълги периоди. След няколко години почивка от турнета Шон Мендес е решил, че отново е готов да се впусне в това приключение.
Но бързо е разбрал, че е сгрешил и прибързал. Цялото напрежение му се е отразило негативно психически и затова се е посъветвал с екипа си и лекари. Те са му казали, че е най-добре през следващите няколко седмици да си почине и възстанови.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Разврат! Андреа се пусна чисто гола СНИМКА 18+

Позабравената вече фолк певица Андреа вече прекали с опитите си да бъде забелязана от медии и фенове. За тази цел тя се пусна чисто гола в Инстаграм, което се оказа пошъл ход за печелене на внимание, но отврати фенове й до краен предел.  Бившата на Кубрат Пулев мина границите на приличието […]