И принцеса Йожени отговаря на въпроси за случващото се в семейството

На фона на продължаваща драма с отсъствието на Кейт Мидълтън от публичното пространство и скандала с редактираните й снимки, кралското семейство спешно се нуждае от добри новини. Опит да достави такива прави принцеса Йожени.
По-малката дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън участва в благотворителна инициатива на организацията Elephant Family за Великден. Тя беше в Челси, където чете книжката Elmer на деца от училището Garden House.
Разбира се, 33-годишната Йожени нямаше как да избегне въпроси за случващото се с роднините й. За щастие никой не я попита къде е Кейт, но пък трябваше да отговори на въпрос за състоянието на крал Чарлз.
“Благодаря ви за загрижеността. Той е добре и днес би бил много горд, защото дейността на Elephant Family му е много важна”, отговори принцесата. Благотворителната организация е основана от покойния брат на Камила Марк Шанд и се занимава с опазването на популацията на азиатския слон.
Събитието, на което присъства принцеса Йожени в Лондон, беше организирано от Elephant Family и Clarence Court и включваше изрисуването на 12 гигантски великденски яйца от различни художници, като темата на рисунките трябваше да е важността от опазването на природата, пишат People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как да премахнем микропластмасата от чешмяната вода

Всякаква нова информация за микро и нано пластмасите носи нови тревоги за човешкото здраве. Скорошно проучване показа, че над 50 % от кръвните плаки, запушващи артериите, съдържат пластмаса. Тя е във въздуха около нас, в голяма част от храните, както и във водата. Затова всякакви начини да намалим или премахнем […]

Subscribe US Now