Неочакваната проява на Меган Маркъл

Днес отбелязваме Световния ден на кучето и по този повод имаме една много подходяща новина за случая. Принц Хари и Меган Маркъл са се сдобили с нов домашен любимец преди дни. И това въобще не е някои скъпо куче от рядка порода с родословно дърво от много поколения…
Херцозите са прибрали седемгодишен бийгъл, спасен в приют.
“Херцогинята ми се обади лично. Каза ми: Здравей, Шанън. Меган е. Говорихме около половин час, а аз през цялото време се чудех Меган Фокс ли ми се обажда”, коментира Шанън Кийт, ръководителката на приюта за спасени от развъдници бийгъли Beagle Freedom Project.
Според информацията на Los Angeles Times Меган и Хари са пожелали да осиновят възрастен женски бийгъл, който тъкмо е бил родил осем кученца. Двамата са посетили приюта в извънработно време заедно с охраната си и са играли с кучето на име Мама Миа.
“Херцогинята държеше Миа и повтаряше: “Осиновяваме я”, разказва представител на приюта. Меган категорично е отказала бебе-куче, защото е искала да спаси възрастно животно, което никой друг не иска.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Твърдото решение на Хайди Клум

Хайди Клум без съмнение е един от най-известните модели в света. Част от кариерата й е свързана с една от най-популярните марки за бельо в света Victoria’s Secret. Защо обаче Хайди отказа да участва в документалния филм за Victoria’s Secret? “Ако търсите негативна история, няма да я откриете при мен”, […]