Ново 20: Фики Стораро стана… учител по немски ВИДЕО

Едва ли дори бихте предположили, че Фики Стораро може да стане учител по немски. Да, ама това вече е факт, макар и само в рамките на видеото към новата му песен “Говорите ли немски”, която е първа колаборация с Бисер Кинг.

Музиката е дело на двамата изпълнители, а закачливият текст е написан от Бисер Кинг. Аранжиментът е изцяло поверен на Сандрито, а атрактивния видеоклип е заснет от Люси Иларионов, с когото Фики работи за пореден път.
И Фики Стораро се пренесе в Дубай, и веднага показа как се…

Песента предизвика фурор сред феновете още в първите часове след премиерата и автоматично влезе в трендинг класацията на YouTube, но това, което прави Фики във видеото, тепърва ще провокира реакциите.
Обвиниха Фики Стораро в нагла кражба, ето кои още са замесени ВИДЕО
Парчето е в типичния за талантливия изпълнител на Diapason Records купонджийски стил и определено привлича вниманието на меломаните. Фики пък, изненада с интернационалното послание на песента си и залага на немския език./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Торино се сгоди за голяма красавица и показа... ВИДЕО

Певецът Торино, по-известен от латино-регетон дуета Торино & Пашата се сгоди за приятелката си Сара и показа как точно я е изненадал с предложението. Двойката често качва в социалните мрежи кадри от различните си пътувания, тъй като определено са от хората, които не спират да обикалят различни кътчета от света заедно. […]