Ето кой е последният финалист във “Фермата”, изненадата е голяма

Братоубийствен дуел между най-близките приятели във “Фермата” даде отговор на въпроса кой ще бъде шестият финалист в риалитито. Футболистът Костадин от “Канатица” си осигури място на последната права и получи шанс да спечели голямата награда от 100 000 лева, след като отстрани съотборника си и свой пръв авер, Кенан.

Триумфът му обаче беше вгорчен от чувството за вина. Коко избухна в сълзи, едновременно щастлив от победата, но и съсипан от раздялата със земеделеца, с когото бяха заедно и в мизерията, и в радостта.
Бай Ганьо отива на дуел: Кенан атакува финала във “Фермата” със…

Освен футболиста от „Канатица“, за голямата награда ще се борят и петима участници от „Елбетица“ – балерината Мартина, продавачката на цветя Еми, студентката по право Линда, сервитьорът Андрей и земеделецът Георги.
Сергей отпадна от “Фермата”, ето кой отива на финал СНИМКИ
На финала на 8 декември шестимата ще се състезават, разделени на жени и мъже.
Кой ще спечели деветия сезон на „Фермата“ и ще грабне тлъстия чек както винаги ще зависи най-вече от феновете.
Зрителите вече могат да гласуват за своя любимец с SMS-и на номер 1633 за Андрей, 1634 за Георги, 1635 за Емилия, 1636 за Линда, 1637 за Мартина и 1638 за Костадин, като от един номер изпращат максимум 50 SMS-а./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джулиана Гани показа СНИМКА на оперираното си дупе

Най-коментираната силиконка у нас – Джулиана Гани, отново е лягала под ножа за нова корекция. Този път специалистите в пластичната хирургия са се вихрили над задните й части.  10 дни след корекцията, която си направи, Джулка зарадва феновете си със секси кадри, на което дефилира по супер впита по тялото […]

Subscribe US Now