Колко страхотно изглежда Маги Джанаварова само месец след раждането

В началото на годината разбрахме, че Маги Джанаварова съвсем скоро ще стане майка за първи път. А за всички тези месеци изпълнителката редовно споделяше свои снимки с наедряло коремче.
Голямото чакане за новото попълнение в семейството обаче приключи към средата на юли. От профила на Джанаварова в Instagram разбрахме, че тя е родила момиченце, което е кръстила Елизабет.
И само месец след раждането си Маги Джанаварова ни демонстрира, че е в отлична форма и сякаш няма и помен от огромното ѝ коремче, с което се подвизаваше до съвсем скоро. 
Певицата винаги е изглеждала забележително, тъй като знаем, че полага големи усилия, за да бъде тялото ѝ винаги във форма – храни се здравословно, тренира редовно и т.н., но да си признаем, не очаквахме, че ще е в такъв секси вид толкова скоро след раждането. 
“Тук изглеждам толкова безгрижна и уравновесена, а всъщност така да ми се спи и да търся шезлонг за да подремна, било то и за 10 минути”, пише Маги Джанаварова под снимките.
Феновете ѝ обаче не пропуснаха възможността да отбележат колко добре изглежда, като някои дори зададоха въпроса, който се върти и в нашите глави. А именно: “Как е възможно да изглежда така ослепително толкова скоро след появата на Елизабет”. Отговорът очевидно е, че който го може, си го може. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Люси Дяковска се пусна по сутиен, гледката не е за изпускане СНИМКА 18+

Певицата Люси Дяковска лъска по сутиен на скандлано стори в Инстаграм. Червенокосата девойка се пусна зад кулисите на турнето, на което обикаля в момента, но збарави да си сложи дрехи и всички я видяха по бельо.  На кадъра Люси хваща още коелжката си Милица Гладнишка, но тя е доста старателно […]

Subscribe US Now