Кой има повече пари след развода – Софи Тънър или Джо Джонас

Макар да изминаха няколко седмици от новината, че Софи Търнър и Джо Джонас се развеждат след като изпълнителят подаде необходимите документи в съда, все още не знаем много подробности.
В интернет пространството витаят различни теории, предположения и твърдения за това какво се е счупило в отношенията им, но двамата така и не са казали нищо конкретно.
Както при всеки звезден развод, и при този стои въпросът кой с какво ще остане след него. Е, в случая на Джо Джонас и Софи Търнър няма да говорим за раздяла на имущество и пари, защото двамата са имали подписан солиден предбрачен договор.
Според The Blast, всеки един от двамата ще запази парите си и нищо няма да бъде разделяно благодарение на това споразумение. Иначе Джонас е този, който има повече какво да губи, ако се бе стигнало до подялба.
Според данни на Celebrity Net Worth състоянието на 34-годишния Джо Джонас се равнява на 50 милиона долара. И това не бива да ни учудва, защото след силното начало на кариерата му в Disney, той и братята му успяха да издадат шест успешни студийни албума. 
В момента Джо обикаля света с братята си на турнето Five Albums. One Night. Колкото до Софи Търнър, 27-годишната актриса има да наваксва. Според Cosmopolitan, при нея не е напълно сигурно с колко пари разполага, но предполагаемата сума е 12 милиона долара.
По-голяма част от състоянието си Търнър дължи на Game of Thrones, като информациите сочат, че през последния сезон на сериала тя е получавала по 253 000 долара на епизод. За изявите си във филмите за “Х-Мен” пък The Things твърдят, че Софи Търнър е получила 2 милиона долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Деси Слава е на седмото небе от щастие, обяви голяма новина ВИДЕО

Популярната певица Деси Слава не скри радостта си, като сподели с феновете си вълнуваща новина. Хитовата изпълнителка отново бележи успех зад граница, който трябва да бъде аплодиран.  Блондинката е развълнувана и видимо не може да скрие радостта, която изпитва в този момент. А със сигурност има много колежки, които в […]