Щерката на Ваня Щерева скочи срещу НАТФИЗ, било токсично място и…

Дъщерята на известната певица, актриса и писателка Ваня Щерева – Мила Роберт, не възнамерява да гради кариера на театралната сцена. Това стана ясно от кореспонденцията на майка и дъщеря, която сподели самата Роберт.

В заключение от страна на тийнсензацията, че времето в НАТФИЗ е пропиляна работа, Щерева пише: „Не си справедлива съвсем. Имаш си чудно приятелство оттам. Освен това разбра какво не искаш да правиш, малко ли е?”

А щерка й отговаря публично, т. е. достъпно за всички последователи: „Бях на 16, решена да кандидатствам, нищо не можеше да ме спре, така че знам какво е. Реално е готино място да развиеш характер. Мамето е права! Всичко си има и плюсове, разбира се. Просто мисля, че НАТФИЗ е леко токсично място, мачкащо млади и свежи хора. Аз се забавлявам.”
В момента Мила се изявява на музикалната сцена, наскоро бе и официален гост-изпълнител на София Прайд, пише „Галерия”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кой разплака Уилям и Кейт

Кейт Мидълтън и принц Уилям рядко си позволяват да публикува в официалните си профили в социалните медии лични неща. Когато го правят обаче, обикновено имат основателни причини за това. Като публикация в Twitter, която се оказа много емоционална. В нея херцозите на Кембридж изказаха съболезнования на семейството на Дебора Джеймс. […]

Subscribe US Now