Ето на кого е кръстено бебето на Иво Аръков

Актьорът Иво Аръков кръсти сина си Тео на тъща си Теодора, обяви пред „Телеграф“, мениджърът му Кирил Кирилов. Приятелката на звездата е родила в столична болница. Раждането е протекло нормално, без никакви усложнения.

Малко след това, с типичното си чувство за хумор Аръков, съобщи новината в социалните мрежи. Той сподели секси снимка на приятелката си, а на нея написа „Поздравления за моята приятелка, която вече е милф”. След това публикува и своя снимка с послание: „Запознай се с новото татенце шугър деди. Кадрите провокираха вълна от коментари и поздравленията в мрежата.

 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Ivo Arakov (@ivoarakov)

За Габриела и Иво това е първи наследник, двамата живеят на семейни начала и все още нямат брак. Доказателство за това е, че актьорът я нарича „приятелка“. Появата на първия им наследник ще бъде отпразнувана още в събота, за когато младият родител е планирал шумно парти.

Припомняме, че Иво Аръков и Габриела са заедно от няколко години. Въпреки коментарите, че приятелката му е с цели 13 години по-млада от него и отношенията им нямат бъдеще, раждането на първото им общо дете опровергава напълно това. Очевидно възрастовата разлика не е важна за Иво и Габи./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво събра Джони Деп и Ал Пачино

Съвсем скоро, на 16 май, на Джони Деп му предстои да участва в представянето на най-новия си филм Jeanne du Barry на тазгодишния филмов фестивал в Кан. Докато актьорът се подготвя за премиерата на историческата драма, е ангажиран и с друг свой проект. Но не става въпрос за филм, в […]

Subscribe US Now