Има ли връзка Деми Ловато

През последните няколко години на Деми Ловато въобще не й беше лесно – и това го знае почти всеки. Не, ето че и на нейната улица май ще изгрее слънце. Стискаме палци, защото сега певицата е по-щастлива от всякога, а причина е новата страница, която в живота си. Главният виновник, разбира се, е любовта.
Изпълнителката на “Sorry Not Sorry” има нов романс със свой колега. Човек, близък до Деми разкрива пред People, че сега тя се среща с музикант.
“Тя е наистина щастлива и в здрава връзка”, казва източникът и изтъква: “Той е страхотен човек.”
В момента 29-годишната певица работи усилено върху осмия й студиен албум Holy Fvck. Той трябва да съдържа 16 песни, от който вече излязоха два сингъла – “Skin of My Teeth” и “Substance”.
По-рано тази година Ловато категорично заяви, че никога не е била по-сигурна в себе си и музиката, която прави. А изборът на име на албума го доказва с пълна сила.
Пред Rolling Stone изпълнителката говори напълно откровено за издаването на “fiimy (f..k it, miss you)”, колаборация с Матю Кома от групата Winnetka Bowling League. И се оказва, че парчето е вдъхновено от реалния живот. “Направихме песента в началото на миналата година, така че мина известно време. Днес се чувствам добре сама, но определено имах своя тъжен момент, със сигурност”, казва тя през февруари.
“Понякога пиша песни и докато ги пусна, съм със съвсем различно мислене. Независимо от това, в даден момент това бяха искрените думи, идващи от сърцето ми, от мястото, където бях в този момент ,” споделя тя. “Никога не пренебрегвам миналото и това как съм се чувствала тогава. Нося текстовете на песните си като почетен знак: “Да, това е, през което съм минала.”
Междувременно, да се чувства добре в кожата и си сама, е нещо, което Деми научава по време на пандемията.
“Станах по-сигурна в човека, който съм. Беше време, което трябваше да прекарам сама, защото се чувствам така, сякаш целият ми живот – добре, не целия, но откакто започнах да излизам с някого – винаги се срещах с някого или бях във връзка. Последните две години бяха наистина трансформиращи за мен.”
През март 2021 г. Ловато направи и голямо разкритие пред феновете си. По време на епизод на подкаста The Joe Rogan Experience тя заяви, че е пансексуална. “Сега съм толкова гъвкава и част от причината за това е, че бях супер затворена”, казва тогава пред водещия. “Чух някой да нарича LGBTQIA+ общността азбучна мафия. Аз съм част от азбучната мафия и се гордея.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата визия на Диляна Попова

Винаги чакаме снимките на Диляна Попова в Instagram с нетърпение. Нормално – животът на една от най-красивите българки няма как да не буди интерес у много хора. Независимо от различните реклами и филми, които Диляна често снима, тя винаги е държала на естествената си визия и своята кестенява коса. Затова […]

Има ли връзка Деми Ловато

След трудностите, през които Деми Ловато премина през последните години, най-сетне изгря слънце и за нея. Певицата е по-щастлива от всякога, а причина за това е новата страница в живота ѝ, която отваря. А главният виновник, разбира се, е любовта.
Изпълнителката на “Sorry Not Sorry” е започнала нов романс със свой колега.
Човек, близък до Деми разкрива пред People, че сега тя се среща с музикант. “Тя е наистина щастлива и в здрава връзка”, казва източникът и изтъква: “Той е страхотен човек.”
В момента 29-годишната певица усилено се подготвя за издаването на осмия им студиен албум Holy Fvck с 16 песни, като безспорни фаворити са “Skin of My Teeth” и “Substance”.
По-рано тази година Ловато категорично заяви, че никога не е била по-сигурна в себе си и музиката, която прави. А албумът говори сам за себе си.
Звездата говори напълно откровено пред Rolling Stone за издаването на “fiimy (f..k it, miss you)”, колаборация с Матю Кома от групата Winnetka Bowling League. Тогава тя разкри, че парчето е вдъхновено от реалния живот. “Направихме песента в началото на миналата година, така че мина известно време. Днес се чувствам добре сама, но определено имах своя тъжен момент, със сигурност”, казва тя през февруари.
“Понякога пиша песни и докато ги пусна, съм със съвсем различно мислене. Независимо от това, в даден момент това бяха искрените думи, идващи от сърцето ми, от мястото, където бях в този момент ,” споделя тя и допълва: “Никога не пренебрегвам миналото и това как съм се чувствала тогава. Нося текстовете на песните си като почетен знак: “Да, това е, през което съм минала.”
Междувременно, това да се чувства добре в кожата си сама е нещо, което Деми научава по време на пандемията.
“Станах по-сигурна в човека, който съм. Беше просто време, което трябваше да прекарам сама, защото се чувствам така, сякаш целият ми живот – добре, не целият ми живот, но откакто започнах да излизам с някого – винаги се срещах с някого или бях във връзка. Последните две години бяха наистина трансформиращи за мен”, продължава Ловато.
През март 2021 г. певицата направи голямо разкритие пред феновете си. По време на епизод на подкаста The Joe Rogan Experience тя заяви, че е пансексуална. “Сега съм толкова гъвкава и част от причината за това е, че бях супер затворена”, казва тогава тя на водещия. “Чух някой да нарече LGBTQIA+ общността азбучна мафия. Аз съм част от азбучната мафия и се гордея”, отсича Деми.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Има ли връзка Деми Ловато

През последните няколко години на Деми Ловато въобще не й беше лесно – и това го знае почти всеки. Не, ето че и на нейната улица май ще изгрее слънце. Стискаме палци, защото сега певицата е по-щастлива от всякога, а причина е новата страница, която в живота си. Главният виновник, […]

Subscribe US Now