Вулгарните снимки на съпругата на Кание Уест достигат нови висоти

Много от феновете на Кание Уест започнаха да се притесняват за Бианка Ченсори след последните актуализации на съпруга й в социалните мрежи, като 46-годишният рапър сподели поредните объркващи и скандални снимки на Ченсори в доста провокативен тоалет в комбинация с черна маска от нещо, което изглежда като латекс.
След като първоначално изтри всичко от профила си в Instagram в началото на 2024 г., Уест започна да качва снимки на Ченсори във все по-странни и вулгарни тоалети – както стари, така и нови такива. Преди броени дни той сподели последната си поредица от актуализации с кадър на Ченсори, докато тя е с черна латексова маска, покриваща цялата ѝ глава.
След това той разкри снимка на цялото тяло на Ченсори с маската и нещо, наподобяващо боди, което не покрива нищо от задната страна на тялото на съпругата му, като 29-годишната Ченсори изглежда сякаш готви нещо в чиния пред него. Уест написа “пшеничен крем” в коментар.
Следващата снимка показва Ченсори с латексовата маска и дълъг черен тренчкот, който е забелязана да носи и преди, докато последният кадър е акценртира на голия ѝ гръб и задните ѝ части – целите на показ.
Феновете споделиха загриженост за Ченсори в коментарите, заедно с критики за действията на Уест, като един човек написа: “Момиче, ако имаш нужда от помощ, кажи ангел, вдигни среден пръст. Кажи нещо безсмислено. Помощ или каквото и да е, просто ни уведоми!”
Други бяха объркани и попитаха: “Какво е това, Йе?”, “Това ме плаши” и “Каква е причината”.
Друг каза: “Нямам търпение да чуя нейната история, когато най-накрая дойде на себе си”, докато доста хора написаха нещо от рода на: “Какво се случва в американската история на ужасите”, визирайки приликата ѝ с облеклото на гумения човек от популярния телевизионен сериал на ужасите.
Но имаше и някои поддръжници на Уест, като фен, който твърди, че това, което рапърът и съпругата му правят, е форма на творчество, казвайки: “Това е изкуство, ясно и просто. Кара всички да говорим за него, и това е, което изкуството трябва да прави.”
Ченсори се облича все по-предизвикателно от началото на 2023 г., малко след като се омъжи за Уест, непрекъснато влизайки в заглавията на медиите с външния си вид само на чорапогащник и високи токчета.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Промяната, която крал Фредерик направи

Днес се навършват точно десет дни от официалната абдикация на кралица Маргрете Датска. На престола вече е синът й Фредерик, като още първите му дни като монарх започнаха с редица ангажименти. Един от тях беше изпращането на поздравителни картички на поданиците му, които навършват 100-годишен юбилей. Именно на една такава […]

Subscribe US Now