Марешки запълва улични дупки из Варна

Admin
Над 50 декара пътна инфраструктура ще бъде реновирана във Варна. Това съобщи директорът на дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ в общината Петър Гърбузов. Междувременно заместник-председателят на Народното събрание Веселин Марешки започна вчера да запълва дупки във Варна. Той обяви кампанията си преди дни в профила си в социална мрежа.
„Искаме да покажем, че не може във Варна да живеем в кочина, а заслужаваме добър живот. Това го направих с картела за горивата. Не е трудно, когато няма безхаберие, цинизъм и корупция. Тези дупки трябва да се запълват от общината, а не някой да краде. Докато не го правят, ще ги запълваме ние. Запълваме ги с технология със студен материал, има го по света. Всяка дупка ни струва по 200 лева, тази улица ще ни излезе 1500 лева, защото ще ги запълним всичките. Но има и малки дупки, по 100 лева.
факти.бг
Next Post

Видео: Джерард Бътлър празнува с отбора на Левски

Световноизвестният актьор Джерард Бътлър отпразнува класирането на „Левски“ на финала за Купата на България с играчите на „сините“. Собственикът на отбора Спас Русев заведе известния холивудски актьор Джерард Бътлър в съблекалнята на „Левски“ след равенството 2-2 с ЦСКА. Бътлър беше със синьо-бял шал на врата и се радваше с футболистите.