Защо Езра Милър ще потърси помощ

Езра Милър определено не може да каже, че се намира в най-добрия период от живота си. Макар Warner Bros. да му дадоха креативната свобода за самостоятелния филм за Светкавицата.
Филмът е вече заснет и трябва да го видим по някое време догодина, но това може и да не се случи. Причината е, че проблемите в личния живот на актьора продължават с пълна сила.
Вече ни е трудно да преброим скандалите, свързани с насилие над хора, в които Милър е забъркан. Да не говорим, че срещу него има издадени дори ограничителни заповеди. И така, цялостното му поведение застрашава не само кариерата му, но и бъдещето на филма.
Оказва се обаче, че Езра Милър се е вразумил и е взел решение да потърси помощ. От The Hollywood Reporter разбираме, че актьорът е признал в обръщение, че напоследък се въвлича в сериозни проблеми, Ето защо е решил да потърси помощ за “сложните си психични проблеми”, както самият той се е изразил.
В обръщението си Езра Милър се извинява на всички, които е наранил по някакъв начин с поведението си. Но сега е отдаден на задачата да направи всичко по силите си, за да си върне предишния живот. Към момента не знаем в какво точно се изразява помощта, която той е потърсил за проблемите си.
Но пък новината за решението му идва малко след като доста хора от индустрията твърдяха, че Warner Bros. може и да решат да се откажат от филма за Светкавицата, макар че са похарчили над 200 милиона долара за него. Е, това е малко вероятно развитие на събитията, но бъдещето на Езра Милър определено бе поставено на карта.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

С кого се забавлява на плажа Дженифър Анистън

Дженифър Анистън рядко ни прави свидетели на моменти от личния си живот. Откакто в края на 2019 г. си направи профил в Instagram, тя го използва да ни показва мигове от работата си, да споделя полезни съвети за здравословен живот и да промотира собствената си линия за козметика. И ето […]

Subscribe US Now