Джорджина Родригес по бански – твърде секси и разголена за мюсюлманите

Джорджина Родригес (или Хеорхина, както я наричат всички испаноговорящи) е най-следваната испанка в социалните медии – само в Instagram тя има над 49 милиона последователи. Не е учудващо, че всяка нейна публикация печели внимание.
Но не всички отзиви винаги са положителни. Преди ден половинката на Кристиано Роналдо сподели поредица снимки, на които е в небесносин бански от две части край басейна и в градината на къща, вероятно дома на двойката в Рияд, Саудитска Арабия.
“Всяко небе е със свой цвят”, гласи текстът към публикацията й. И макар снимките да са наистина атрактивни, а Джорджина да изглежда секси на тях, те не бяха приети еднозначно от всички.
Освен че си спечелиха над милион харесвания само в първия час, те се сдобиха и с доста ядосани коментари. Много от тях идваха от жители на Рияд, които не одобряват подобни разголени снимки. “Това е обида към господ в Града на двете свещени джамии”, гласи един от тях.
Много от последователите на Родригес обаче я защитиха, като поясниха, че тя нито е мюсюлманка, нито е излязла така на публично място, защото снимките са правени в дома й. От Hola пък поясняват, че в последните седмици дневните температури в Рияд са около 40 градуса.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Къде изчезна Клинт Истууд

В последно време се появиха известни притеснения от страна на приятели и близки до Клинт Истууд. Повод за това е буквално изчезването на актьора от публичното пространство. Последната му обществена изява е преди повече от година – нещо, което кара хората в обкръжението му да се тревожат за здравословното му […]

Subscribe US Now