Когато Хейли Бийбър прекали със секси снимките

Хейли Бийбър стана поредната звезда, която реши да популяризира образа си и да изкара допълнителни пари, като създаде собствена козметична марка. За момента не е ясно добре ли се представя Rhode на пазара.
Затова пък самата Хейли прави всичко възможно да привлича често вниманието към продуктите си. Както и към самата себе си. В последната седмица в официалния Instagram на 26-годишния модел, както и в този на Rhode, се появиха серия провокативни снимки.
На тях дъщерята на Стивън Болдуин и настояща съпруга на Джъстин Бийбър позира на плажа в силно изрязани бански и доста секси пози. Почти на всички кадри присъства и плод маракуя, от който Хейли или хапва предизвикателно, или скрива голите си гърди.
Маракуята не е случайна – това е името на нов гланц за устни на Rhode, който е в продажба от тази седмица. Всички снимки всъщност би трябвало да привлекат вниманието към новия козметичен продукт.
Както отбелязват доста от почти 50-те милиона последователи на Хейли в Instagram обаче, не е много ясно дали снимките рекламират гланца или нея самата. Нашето скромно мнение е, че и двата варианта вършат чудесна работа за госпожа Бийбър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мегз се появи, ето от какво се оказа, че печели в Дубай СНИМКИ

Ако сте се затъжили за ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз, ето, че тя се появи. След като се премести да живее и да работи в Дубай, брюнетката разви там бизнеса си с продажба на облекла. Въпреки че се беше зарекла да не се занимава повече с дизайнерство, това решение […]

Subscribe US Now