Мегз се появи, ето от какво се оказа, че печели в Дубай СНИМКИ

Ако сте се затъжили за ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз, ето, че тя се появи. След като се премести да живее и да работи в Дубай, брюнетката разви там бизнеса си с продажба на облекла.

Въпреки че се беше зарекла да не се занимава повече с дизайнерство, това решение явно е важало само за родината й, както става ясно. Известно е, че у нас бизнеса на Мегз претърпя банкрут поради фиктивни покупко-продажби, а към този момент са закрити всичките й 46 компании, укрити налози и лихви.
Проблемите на Мегз с НАП продължават: Съдът потвърди акт за укриване на над 600 хил. лева данъци
Очевидно в Дубай Каканашева е видяла нова почва да развие идеите си, пък докъде ще стигне и дали няма да повтори развоя на събитията в България, скоро ще стане ясно.

Оказва се, че изборът й да работи на открито надалеч не е инцидентен, защото емирството притегля от ден на ден европейски бизнесмени поради данъчната си политика, пише “Галерия”.
Тежка присъда за Мегз след катастрофата, чака я… СНИМКА
В Инстаграм профила на Мегз се предлагат модели, оценени между 200 и 600 лева, като цената на цял комплект може да удари и хилядарка. Присъстват и дългите рокли, с които обикновено се правят професионални фотосесии. Друг е въпроса кой ще заложи именно на тях, за да запечата важни моменти пред камера.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Miglena Kakanasheva Dubai (@megz_miglena_kakanasheva)

Колекциите включват още и елегантни дълги и къси коктейлни рокли, а някои модели се оферират с кърпи за глава.

В формалната си страница някогашната брадърка пуска информация единствено на британски език, като даже и във видеозаписите не приказва на български. Брандът й носи името “Аз съм кралица”./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Последните думи на Джеръми Ренър към семейството му

В началото на януари тази година Джеръми Ренър претърпя инцидент, при който бе прегазен от снегорин, докато се е опитвал да помогне на племенника си. Актьорът е пострадал тежко, като е получил гръдна травма, ортопедични наранявания и счупване на над 30 кости. Всичко това е наложило той да претърпи множество […]

Subscribe US Now