Последните думи на Джеръми Ренър към семейството му

В началото на януари тази година Джеръми Ренър претърпя инцидент, при който бе прегазен от снегорин, докато се е опитвал да помогне на племенника си. Актьорът е пострадал тежко, като е получил гръдна травма, ортопедични наранявания и счупване на над 30 кости. Всичко това е наложило той да претърпи множество операции.
Сега, вече няколко месеца след случката, Джеръми Ренър ходи и се възстановява все по-добре. Първото си интервю от инцидента насам той дава за Good Morning America, които пуснаха откъс. В него актьорът споделя, че си е мислил, че ще умре, ако племенникът му Алекс не е бил близо до него.
“Ако бях там, сам, това щеше да е ужасен начин да умра. И със сигурност щях. Със сигурност. Но не бях сам – бях с моя племенник”, разказва Джеръми Ренър. Той разкрива още, че докато е бил в болницата е записал бележки в телефона си, които да бъдат последните му думи към семейството му.
В откъса от интервюто е включено и аудио от обаждането на 911 след инцидента, пише People. “Някой е пред къщата ми на земята и е прегазен от снегорин, смачкан е”, казва гласът на диспечерите. Очевидно няма съмнение, че актьорът е бил в тежко състояние, което е потвърдено и от племенника му, който е видял локва кръв около главата му.
“Затичах се към него… не мислех, че е жив”, споделя племенникът на Джеръми Ренър.
Актьорът обаче признава, че отново би рискувал живота си, за да спаси племенника си, тъй като снегоринът е отивал право към него.
И дори когато журналистът го пита дали си спомня болката, Джеръми Ренър признава: “О, цялата. Бях буден през цялото време.” Въпреки ужасяващият инцидент и всички травми, последвали от него обаче, актьорът успява да се пребори за живота си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

В какво обвини бившия си Оливия Уайлд

Драмите между Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис след раздялата им бяха доста неочаквани и поне към момента няма изгледи да приключат. Според документи, подадени в съда, актрисата твърди, че бившият ѝ съпруг не е плащал никаква издръжка за двете им деца, откакто са се разделили, пише The Balst. Уайлд твърди също […]

Subscribe US Now