Няма да познаете Диона след тази промяна във външния вид СНИМКА

Певицата Диона реши да промени изцяло не само стила на пеене, но и външния си вид. Бившата рапърка, която стана една от най-актуалните фолк звезди, тотално промени своята външност и стана неразпознаваема на улицата. 

Вероятно това решение Диона е взела след проблемите в личен план. Певицата беше бременна, но по незнайни причини вече не е. Никой не знае какво точно се е случило, но вероятно тази драма е тласнало Диона към тази фрапантна промяна. 

Изпълнителката на “Филмарка” вече окончателно е в отбора на блондинките. Похвали се в социалните мрежи с новия си цвят и екстеншъни, които се оказаха 55 см дълги. 
Певицата често експериментира с визията си и не случайно си спечели прозвището “българската Лейди Гага”. Подобно на нея, Диона също има фотосесия, на която позира гола, окичена със сурови пържоли./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Умират ли пчелите, след като ни ужилят

Вероятно сме чували, че след като ни ужили пчела, тя умира. А може би и сме се питали дали в това твърдение има истина или пък е просто мит. Отговор имат учените. Оказва се обаче, той не е еднозначен. Изследователите разкриват, че някои пчели умират след като жилят, но други […]