Гери-Никол побесня! Изтриха й най-нагло… СНИМКИ

Гери-Никол се разбесня жестоко, след като наскоро е установила, че са й изтрити снимки в социалната мрежа. Изпълнителката не пропусна да отвърне подобаващо, разбира се и да отговори на провокацията с провокация.

Атрактивната тийн звезда винаги се е движела по ръба на провокацията, най-вече със снимките, които е качвала в публичното пространство, така че вероятно и тази ситуация не й е толкова чужда.
Гери-Никол и Мария си спретнаха тройка с общо гадже СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol)

В стори Гери сподели снимка от солариум, на която показва почти всички свои дадености, но за нейна изненада малко след това фотоса бе изтрит от Instagram заради… сексуална провокация. Изпълнителката прие това с насмешка, а реакцията й е видима за всички.
Гери-Никол полугола пред “Александър Невски”, в мрежата я попиляха СНИМКИ 18+
Певицата до момента толкова много пъти е провокирала с голотии по този начин, че чак е изумително как досега не е била “санкционирана” по този начин. Дори наскоро, когато се появиха видеа от нейно участие в Германия, където се раздава с такова бясно темпо, лазейки на сцената, че се вижда как непознати мъже правят всичко възможно, за да се опитат да я достигнат и опипат по цялото тяло. Но в това видео явно не е имало нищо смущаващо./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Къде разпуска Жизел Бюндхен след развода

Почти две седмици изминаха откакто Жизел Бюндхен и Том Брейди обявиха официално развода си след 13-годишен брак. Вече е ясно и че двамата бързо са договорили подробностите в споразумението си и са готови да продължат напред. От документите се разбира, че двойката се е съгласила на съвместно попечителство над двете […]

Subscribe US Now