Голямата любов на Астор – Мими Иванова разкри какво го погуби… СНИМКИ

Отсъствието на Мими Иванова от опелото на Астор породи редица коментари в публичното пространство най-вече заради факта, че в миналото двамата са били двойка.

Още през 2008-ма година големият арменски илюзионист признава, че популярната ни певица е голямата му любов. “Толкова много обичах Мими, че когато я поканиха да замине за известно време в чужбина, откраднах едно нейно сако, с което си лягах всяка вечер, за да ми напомня за нейния мирис”, болезнено откровен е той тогава.
Астор си отиде с детската си мечта СНИМКИ

Липсата на Мими Иванова се дължи на летен грипен вирус, който изпълнителката кара в момента, а не на липса на уважение към Астор, с когото тя казва, че до последно са били близки приятели, пише “Стандарт”.
Данчо от “Фермата” с много тежки думи за Астор
“Бяхме заедно в определен период, но голямата ми любов е съпругът ми Развигор”, заявява певицата наскоро и подчерта, че двамата са били приятели. И още нещо, което шокира мнозина. “Последните три години той боледуваше от рак. Криеха обаче от него, за да не го плашат”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Марешка Бардем призна за секс рекорд и спала ли е с тъмнокож... СНИМКИ 18+

Марешка Бардем винаги може да провокира вниманието, независимо дали с разголена фотосесия или провокативно признание. В случая прави и двете, а реакциите в мрежата са повече от показателни. Риалити героинята неведнъж е говорила за това какво е важното за нея в живота и все пак, не пропуска да ни напомни колко скандална […]

Subscribe US Now