Колко милиона е получил Дуейн Джонсън, за да се върне в кеча

През изминалия уикенд Дуейн Джонсън направи голямото си завръщане към кеча, като за първи път от около 10 години се качи на ринга, за да вземе участие в мач.
Скалата обедини усилия с Роман Рейнс, за да успеят двамата да победят в мач по двойки Сет Ролинс и Коди Роудс. С връщането си Джонсън подсили още повече очакванията към соловия мач между Рейнс и Роудс, който в крайна сметка бе спечелен от Коди Роудс.
Като цяло всичко случило се на WrestleMania 40 бе доста драматично и феновете определено не са останали разочаровани. Остава обаче един голям въпрос, който мъчи по-любопитните фенове на кеча, а именно колко милиона е получил Дуейн Джонсън, за да се качи отново на ринга и подложи тялото си на изпитание.
Кеч анализаторът Дейв Мелцер твърди, че Скалата е получил около 30 милиона долара за участието си в WrestleMania 40. Това се е случило след като Джонсън бе приет за член на борда на директорите на TKO – компанията, под чиято шапка е WWE, пише GiveMeSport.

Като част от тази сделка Дуейн Джонсън получи правата върху сценичния си псевдоним Скалата и някои от запазените му фрази и хватки в кеча.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Срещу 150 паунда пием чай в замъка на Елизабет Втора

Покрай смъртта на Елизабет Втора дори хора, които не бяха запознати със забележителностите на Шотландия, научила за замъка Балморал – любимата резиденция на покойната кралица, където тя прекарваше летата и дори началото на есента. Крал Чарлз също отсяда в Балморал през лятото, но за много по-кратко време. Вероятно това е […]

Subscribe US Now