Джейн Сиймур отказва да остарява

Малко са хората, които на 71 години все още могат да изглеждат привлекателно и зашеметяващо. Джейн Сиймур определено може да се похвали, че е един от тях.
На тазгодишното афтър парти на Vanity Fair, състояло се непосредствено след церемонията по връчването на наградите Оскар, актрисата се появи с предизвикателна бляскава зелена рокля, без ръкави и изрязано дълбоко деколте.
Роклята подчертава запазената ѝ, стройна фигура и със сигурност е приковала към притежателката си, популярна с ролята си на Доктор Куин, лечителката от едноименния сериал, много погледи.
Обичайно, Джейн е оставила дългата си коса (нейна запазена марка), да се спуска свободно по раменете и гърба, а само малка част от нея е вдигнала високо над тила.
Но изключителния си външен вид Джейн Сиймур дължи не само на природата и гените, но и на не малко усилия от нейна страна.
Наскоро тя сподели в социалните мрежи своя снимка, на която спортува усилено и към която написа “Отново към това”, с което явно визира честата си отдаденост на физическите упражнения. Които явно вършат работа – защото Джейн и на 71 продължава да изглежда страхотно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now