Александър Сано е приет в болница СНИМКА

Популярният актьор Александър Сано е постъпил в болница, научихме от самия него. Той поясни и какви са причините да се озове в болничното звено и какво ще му правят. 

Сано се е снимал на болничното легло, с което доста притесни приятелите си, които веднага му пожелаха късмет и да се оправя бързо. 

“Поствам, докато съм още леко сънен… Изследвах си черва и стомах. Нищо ми няма”, заяви той. Предполага се, че се е подложил на колоноскопия, тъй като от известно време има доста проблеми с подуване на стомаха, газове и т.н.  
“Безкрайни благодарности на екипа на проф. Кацаров – огромни професионалисти и съвет към мъже и жени над 45 – отделяйте време веднъж на няколко години да се проверявате, важно е”, съветва Сано всички свои последователи в социалните мрежи./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Хайди Клум отново захвърли дрехите

Ако някой случайно е пропуснал, сезонът на банските официално настъпи. Това може и да не важи за нашите географски ширини, но има места по света, където вече е наистина топло. Дотолкова, че човек може спокойно да захвърли дрехите и да се излежава лежерно под слънчевите лъчи. Точно това и правят […]