Упс, Бритни пак е чисто гола

През изминалата седмица Бритни Спиърс разбуни духовете с някои от разкритията, които направи в мемоарите си The Woman in Me. Като например тези, че е направила аборт, докато е била във връзка с Джъстин Тимбърлейк.
От New York Times разбираме, че в книгата си изпълнителката е дала отговор и на един въпрос, който от няколко години измъчва феновете ѝ.
А именно защо толкова често публикува свои голи снимки в социалните мрежи. Оказва се, че по този начин певицата се чувства свободна да изразява себе си и сексуалността си.
И като стана дума за голи снимки и изразяване на сексуалност, Бритни Спиърс е готова с нова доза провокация с поредните кадри без дрехи.
След новината за развода със Сам Асгари, в момента неин основен приоритет са развлеченията, с които се опитва да навакса пропуснатите преживявания. В това число попадат екзотични ваканции и, разбира се, доза голота. Явно Бритни Спиърс ще го прави отново и отново, и отново. И просто няма да спре с провокациите, които за момента се ограничават в Instagram.
Това, което се чудим, гледайки последната ѝ гола снимка, а може би и голяма част от феновете ѝ в момента, е кой всъщност я снима, след като Сам Асгари вече не е на разположение да улавя моментите на лудост на певицата. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненада! Димитър Рачков чака бебе

Димитър Рачков ще става баща за втори път на 51-годишна възраст, научи „Уикенд“ от близки до водещия на едноименното шоу по Нова. Според думите им приятелката на най-популярния комик в България – Камелия, е бременна в трети месец и вече трудно успява да скрие, че носи живот в утробата си. […]