Тази участничка от “Мастършеф” се омъжи преди два дни СНИМКИ

Топготвачката Ася Дюлева, чиято звезда изгря в третия сезон на кулинарната надпревара “Мастършеф” вдигна сватба за чудо и приказ на родното Черноморие.

Тя и любимият й мъж, дарил я с нова фамилия, пилотът Марин Косаджиев узакониха връзката си в тесен кръг.

Снимки: Личен архив
Тържеството се е състояло на символичната за семейството дата 08.08.2022 г. в бутиков хотелски комплекс, разположен в морския курорт Каварна.
Церемонията е била на плажа, където се е провело и партито, с основна бяла украса, подчертана от жива растителност и гледка към морето. Специални гости на сватбата са били родителите на родопчанката – Роси и Севдалин Дюлеви, които от години насам живеят и работят зад граница.
Кумове на Ася и Марин са били техните приятели – Ана-Мария Димитрова и Стефан Захариев. Припомняме, че младоженците са родители на две момичета – близначките Ая и Теа. На 23 юли т.г. дъщерите им навършиха 2 годинки./show.blitz.bg
 

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Джони Деп обратно и в тази игра

Аромат на успех се носи след Джони Деп. С неукротимост, пикантни нотки, малко драма и красив завършек. Да, нещата за актьора наистина потръгнаха, а животът му изглежда е във възход след края на прословутата битка с Амбър Хърд. И не само заради това. Звездата от “Карибски пирати” се завръща на модната сцена. Според TMZ […]