Жестът, който принц Джордж е наследил от Кейт Мидълтън

Децата на принца и принцесата на Уелс едва ли имат най-лесното детство – всяка крачка на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис се следят под лупа, а дори най-малката тяхна волност не остава незабелязана.
Точно така научаваме за навик на 10-годишния Джордж, явно придобит от майка му. Във видео, споделено в TikTok, виждаме как Кейт Мидълтън многократно отмята бретона на първородния си син през годините.
Във видеото се сглобени кадри от кръщенето на принцеса Шарлот през 2015 г., от военния парад през 2016 г., както и от няколко други събития в последващите години. След това пък виждаме вече десетгодишния Джордж, който повтаря същия жест.
Малкият принц оправя косата си по същия начин на коронацията на дядо си крал Чарлз, на великденската служба през 2022 г. в Уиндзор, както и на коледната служба през отминалата година в Сандрингам.
Според коментарите под видеото Джордж може и да е пораснал, за да позволява майка му да му оправя бретона, затова пък тя сега Кейт Мидълтън прави същото с косата на принц Луис. Други път отбелязват, че покойната принцеса Даяна е имала същия жест към синовете си Уилям и Хари.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принцесите, които отказаха помощ на двореца

2024 г. не започна особено добре за британското кралско семейство. За пръв път в историята му двама от водещите активни личности се оказаха в болница по едно и също време. Крал Чарлз и Кейт Мидълтън вече са изписани и се възстановят у дома след претърпени операции, но ще им е необходимо известно време, докато […]

Subscribe US Now