Как е новото име на дъщерята на Илон Мъск и Grimes

В момента Илон Мъск и Grimes са разделени. Още половин година преди певицата да обяви новината, основателят на Tesla и SpaceX призна, че отношенията им не вървят добре, но въпреки това остават загрижени един за друг.
Пред Vanity Fair Grimes разкри, че тя и Илон Мъск се виждат непрекъснато, но живеят в отделни къщи и са по-скоро най-добри приятели отколкото гаджета. В каквито и отношения да са двамата обаче, това не променя факта, че имат две деца заедно.
През март миналата година стана ясно, че двойката е посрещнала второто си дете чрез сурогатна майка, което се е родило през декември 2021 г. По-късно разбрахме още, че те наричат момиченцето си Y, но законното ѝ име е Екса Дарк Сидеръл (Exa Dark Sideræl).
Пост на Клеър Баучер (както е истинското име на Grimes) в Twitter обаче издава, че официалното име на дъщеричката ѝ вече е просто Y. “Сега тя е Y или “Защо?” или просто “?” (Но правителството няма да признае това)”, пише певицата.
Тя и Илон Мъск не за първи път кръщават свое дете с необикновено име. Те имат и двегодишен син с името X Æ A-Xii, когато обаче първоначално са искали да кръстят X Æ A-12, но не успяват, тъй като законът на щата Калифорния изисква имената да използват само 26-те букви на английския език.
Преди Grimes, от 2000 до 2008 г. Илон Мъск e женен за Джъстин Уилсън. На двамата им се раждат близнаците Грифин и Вивиан (19 г.) и тризнаците Кай, Саксън и Деймиън (17 г.). Първото им дете, Невада, за съжаление почива внезапно през 2002 г., когато е едва на 10 седмици.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Още един свидетел на побоя на Диана Димитрова хвърли бомба: Аз имам топки за разлика от колегите в "Откраднат живот"! СНИМКА

Искам да изкажа огромното си възмущение и разочарование от развитието на организираната жалка кампания, целяща да неглижира и прикрие травмите, които получих от побоя на 14.11.2017 г. и в същото време да излъска имиджа на насилника. Напомням, че травмите се потвърждават от експертизата в преписката от Софийска районна прокуратура. Това […]