На коя своя колежка Том Круз изпраща подаръци вече 20 г. подред

Дакота Фанинг разкрива, че има една специална дата всяка година, която Том Круз никога не забравя: нейният рожден ден. По време на скорошно интервю за Harper”s Bazaar с колегата си Андрю Скот, актрисата споделя, че е получила първия си мобилен телефон като подарък именно от звездата от “Топ Гън: Маверик”. 
Фанинг потвърждава, че актьорът й е подарил MotorolaRazr за 11-ия й рожден ден, докато снимат заедно “Войната на световете” от 2005 г. “О, Боже мой, бях толкова развълнувана”, спомня си актрисата от “Здрач”, преди да отбележи: “Нямаше на кого да се обадя или да изпратя съобщение по това време”, затова не е сигурна колко полезен е подаръкът за нея, но пък е сигурна в едно: “Знаете ли, бях само на 11, но ми хареса да го имам. Чувствах се толкова готино.”
Този мил жест от страна на Том Круз обаче не е еднократна проява на внимание към колежката му. Подаръците за рождения ѝ ден всъщност не спират със запомнящия се флип телефон. Фанинг казва, че 20 г. по-късно все още получава подаръци от актьора от “Мисията невъзможна”.
“Том ми изпраща подарък за рожден ден всяка година от този рожден ден насам”, обяснява актрисата, отбелязвайки, че последният е пристигнал на 30-ия й рожден ден по-рано през април.
Фанинг не крие, че счита звездата от поредицата “Мисията: невъзможна” за свой “приятел за цял живот”. Преди години в предаването Watch What Happens Live споделя, че няколко пъти е очаквала подаръците да спрат.
“Винаги си мисля: “О, когато стана на 18, той най-вероятно ще спре. О, 21 – ще спре. Но той изпраща подарък всяка година. Наистина е мило”, обяснява още актрисата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Керъл Мидълтън - "втората майка" на принц Уилям

Семейството на принца и принцесата на Уелс определено не е в най-добрия си период. След като стана ясно, че бащата на Уилям крал Чарлз е диагностициран с рак в началото на годината, през март и съпругата му Кейт Мидълтън разкри, че страда от онкологично заболяване. На фона на тези събития […]

Subscribe US Now