Керъл Мидълтън – “втората майка” на принц Уилям

Семейството на принца и принцесата на Уелс определено не е в най-добрия си период. След като стана ясно, че бащата на Уилям крал Чарлз е диагностициран с рак в началото на годината, през март и съпругата му Кейт Мидълтън разкри, че страда от онкологично заболяване.
На фона на тези събития тежестта върху Уилям е голяма – като престолонаследник той е длъжен не само да подкрепи баща си, но и да поеме част от задълженията му. Като съпруг и баща на три деца принцът трябва да остане стожерът в семейството, който устоява на всичко в такъв труден момент.
Несъмнено малко помощ няма да му е излишна – колко ли по-лесни биха били нещата за него, ако майка му принцеса Даяна беше жива и го подкрепяше… Уилям обаче явно е намерил “втора майка” в лицето на Керъл Мидълтън, пишат Daily Mail.
Принцът и майката на съпругата му са забелязани заедно в бар в Норфолк. “Той просто влезе и прекоси бара. Беше с Керъл Мидълтън”, пояснява собственикът на бара пред изданието. Според него излизането им е било съвсем неформално, без излишна показност.
Откакто на 22 март Кейт Мидълтън лично съобщи за диагнозата си с видео в Instagram, родителите й Керъл и Майк са неотлъчно до нея и семейството й. Двамата живеят съвсем близо до жилището на семейство Уелс в Уиндзор.
И очевидно не само Кейт разчита на майка си в този труден момент. Принц Уилям също е намерил доверен и близък човек в лицето на тъща си – жена, която поне отчасти да запълни празнината, оставена след принцеса Даяна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

3 месеца след сватбата - "златният ерген" се развежда

The Golden Bachelor предизвика доста шум около себе си през миналата година заради леката промяна в концепцията на предаването. Вместо по-млади участнички и ерген, то заложи на по-възрастни. Така например ергенът бе 72-годишният Гери Търнър, а участничките, които се бореха за сърцето му на възраст между 60 и 70 години. В крайна […]

Subscribe US Now