Познахте ли го?! Днес е един от големите секссимволи сред актьорите СНИМКА

Трудно ли ви е да познаете кое е това сладко детенце?! Ще ви подскажем, че към днешна дата е един от най-желаните и красиви актьори, който оглавява не един или два сериала. 

Красивият мачо сподели този кадър от детските си години и написа: “От малък се разхождам гол”.
Става въпрос за актьора Филип Буков, който бе претендент и за голямата награда в “Сървайвър”, но поради здравословни причини се наложи да отпадне в самото начало на формата. 

Той е сред най-желаните ергени у нас, а телосложението му бъди възхищение сред силния пол и истинска наслада сред жените. А той много добре използва голотата за печелена на повече почитателки. А както се вижда на детската снимка, на която е на не повече от 2 годинки, още оттогава не обича да има дрехи върху тялото си.
На снимката Филип е само по памперс и надига шишето с млякото. Този кадър умили мрежата и си спечели още по-големи симпатии най-вече от нежния пол, които следят стриктно всяка негова публикация, като за предпочитане са снимките, на които показва изваяното си тяло и добре подредени коремни плочки./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Рачков съсипа Халваджиян с тази СНИМКА: Ако ти напусна фирмата, виж какво ще правиш

Актьорът и тв водещ Димитър Рачков съсипа продуцента Магърдич Халваджиян със скандална снимка и думите, които е написал под нея.   „Маги, ако ти напусна фирмата… виж какво ще правиш след 2 месеца“, е написал Рачков под скандалния фотос, изтъквайки колко е важен той за продукциите на арменския продуцент.  Рачков качи […]

Subscribe US Now