Репродуктивните проблеми на Хафтор Бьорнсон

Хафтор Бьорнсон си е завоювал славата на един от най-силните мъже на планетата. И не заради ролята му на Планината в Game of Thrones, а с нечовешките си постижения на силов атлет (Strongman).
Бьорнсон след това реши да направи голяма промяна и свали много килограми, за да излезе на ринга и да се боксира. Е, това му начинание не просъществува, но физиката на исландеца си остава впечатляваща.
Достоен за уважение е и фактът, че говори открито за проблемите, които има със съпругата си Келси. Двамата обявиха, че очакват второто си дете, след като преди три години се роди синът им Стромър.
Хафтор Бьорнсон написа в Instagram, че със съпругата му са безкрайно щастливи, но не знаят пола, защото този път Келси не иска да го научава предварително. Това ще бъде трето дете за Бьорнсон, като той има и дъщеря Тереса от предишна връзка.
Във видео в YouTube двамата решиха да разкрият, че всъщност забременяването и двата пъти се е случило изключително трудно. Келси казва, че преди да забременее със Стормър са правили опити от около две години.
Дори са опитали чрез инвитро процедура, която обаче се е оказала неуспешна. След нея обаче забременяването се е случило по естествен начин, а Келси отдава това на психическото напрежение, което ѝ е паднало от плещите.
Заради тези проблеми Хафтор Бьорнсон и съпругата му не са чакали много след раждането на сина им и са започнали с опитите за второто дете. И сега, три години по-късно, щастието отново им се е усмихнало.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Четиримата любими мъже на Гуен Стефани

Когато съпругът на Гуен Стефани получи своята звезда на Алеята на славата, тя произнесе доста емоционална реч, в която го нарече своята “сбъдната мечта”. Сега, четири месеца след това, Блейк Шелтън, чиято любов с певицата се разпали през 2014 г. покрай работата им в американския The Voice, направи същото. Вчера, […]

Subscribe US Now